Hilma-Susanne

Alla inlägg under mars 2015

Av Hilma Susanne B - 20 mars 2015 19:50

har börjat spela ett nytt spel i mobilen, blir ju ett antal timmar per dygn då jag sitter/ligger & ammar ;-) så medan liten ändå blundar spelar jag en stund om jag inte sover lite...

Spelet jag hittat i dagarna heter Township & man bygger en stad, enkelt beskrivet ;-)....i mitt tycke är det välgjort för att vara ett mobilspel!
Testa får ni se, gillar ni Sims så gillar ni troligtvis detta också :-)!

Strax dags för fredagsmyyyyysss till Let's Dance med en förkyld & febrig lillprins & Darling förstås :-) <3

Trevlig fredag på er!!

Av Hilma Susanne B - 20 mars 2015 18:53

Vi rockar sockarna idag förstås ;-) Astrid & Vilgot som för det mesta brukar ha olika sockar på sig hade däremot likadana på sig :-D

Bär också en vit tröja till minne för alla som har förlorat sina små <3

Tänker också på en av mina fina barndomsvänner som fått ett fruktansvärt besked i em om en mycket nära anhörig, livet är allt annat än rättvist :-/ & de som skett ska bara inte få hända!

Av Hilma Susanne B - 17 mars 2015 15:20

blev reportaget på :-), finfint också!

Av Hilma Susanne B - 17 mars 2015 09:07

Psssst Glöm inte att köpa den här veckans Hemmets Veckotidning...om ni vill läsa reportaget om oss ;-)!

Kikade efter nya numret imorse i två olika butiker, men de kommer under dagen....

Av Hilma Susanne B - 16 mars 2015 22:18

verkar som att Gilbus inte tänker sova än på ett tag...brukar sällan somna före 23....

Av Hilma Susanne B - 16 mars 2015 20:34

Pratade med Skatteverket imorse så nu vet jag inte vad jag heter :-D ;-) eller jo jag har ju förstås "bara" två alternativ att välja på ;-)...

Har ni lyssnat på "Fantastiske Farao" på Nrj??? I en av alla hans berättelser så berättar han om då han ringde Skatteverket för att byta namn :-D....Om ni inte har lyssnat, så måste ni lyssna för det är SÅ roligt!
Jag fick precis samma känsla som han beskrev ;-) det var en mycket trevlig telefonist jag fick prata med & snabbt gick det....

http://youtu.be/IZ5Mut6LlbM

Antingen heter jag ännu som vanligt eller så heter jag Hilma Susanne i tilltalsnamn ? får jag ingen blankett i brevlådan så heter jag Hilma Susanne...annars måste jag fylla i blanketten & skicka in. Lätt som en plätt iaf & känslan då jag lade på luren blev...."jaha nu heter jag nog Hilma Susanne" :-)....

Bra timing tycker jag för körkort m.m ska iaf förnyas inom kort :-) nu blir det bara nån månad tidigare.....Skulle ha bytt då vi gifte oss & jag ändå böt efternamn, men så blev det inte då.

Av Hilma Susanne B - 16 mars 2015 12:59

solen skiner idag med & det är underbart att kunna sitta ute på trädäcket & njuta!

Kikade i våra rabatter igår & bl.a tulpaner är redan på väg!

Ska strax äta lite lunch & liten sover i vagnen på trädäcket....sen ska vi fara & hämta storasyskonen i Fsk & skola :-)...

Glad sötnöt i kläder från Lindex (stl.56)....börjar undra om kläderna växer med honom då han inte växer ut dem ;-)...

Av Hilma Susanne B - 15 mars 2015 11:38

ni vet när man skriver ett långt inlägg med en massa bra saker att berätta & sedan ska spara....& allt bara försvinner :-/ jodå PRECIS så var det nyss, hela min recension som jag nyss skrev bara försvann.....

Jag gör ett nytt försök att göra en recension på vår fina barnvagn nu när det har gått ett tag sedan vi började använda den.

Det är en Tako Laret med ligg & sittdel i samma paket :-). Den har fyra lufthjul varav de två fram är svängbara, toppen! Alla hjulen är dessutom lika stora vilket gör att den blir extra lättkörd!
Lättkörd, lättstyrd man vänder utan problem. Vi har testat den i alla tänkbara terränger djupsnö-bar backe, skog etc & den är lättkörd oavsett terräng.
Dock kommer man inte fram i alla butiker mellan trånga hyllor, men för det mesta är det inga problem.
Hjulen var dock svåra att få till passformen på fälgarna då de skulle pumpas upp, så de satt ojämt & vagnen vobblade fram, men tillslut fick vi till det & vagnen går som smort!
Varukorgen är tyvärr i mitt tycke lite liten med sina 5kg lastkapacitet. Även svåråtkomlig med liggdelen på, minns inte om det blev någon skillnad med sittdelen på.
Ställbart handtag i många lägen passar oss toppen, jag är ganska kort (161 cm) medan maken är lång (192 cm).
Eftersom jag inte är så stor & stark så föredrar jag att plocka av liggdelen då jag ska lyfta in den i vår XC90, jag orkar hela vagnen men tycker att det är onödigt tungt. Jag "krånglar" hellre därför lite extra. Den är absolut inte svår att fälla ihop, man drar i två handtag på chassit & fäller handtaget framåt så är det klart!
Att fälla upp är enklare ändå, bara att förs handtaget uppåt tills det säger klick ;-).

Liggdelen tycker vi är rymlig & Gilbus har massa plats kvar att växa på innan han vuxit ur den. Den har vaggfunktion när man ställer den på golvet vilket har uppskattats av Gilbus de få gånger den har stått utan chassit.
I suffletten finns förstås myggnät/ventilation som vi inte testat ännu eftersom det är vinter, men de fyller säkert sin funktion.
Sittdelen ser rymlig ut men den har vi inte testat ännu då Gilbus bara är 4,5 månad, så jag återkommer med vad vi tycker om den.

Kort & gott vi är supernöjda med vår finfina vagn, man får mycket vagn för pengarna! Tidigare hade vi en Phil & Teds Vibe vilken vi aldrig var riktigt nöjda med & den var dubbelt så dyr! Dyrast är alltså inte alltid bäst!

Om ni tycker att jag har glömt något säg till så skriver jag mer :-).

Hej på ett tag!

Presentation

Bönan

 

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggar jag följer:

Gästbok

HTML kod


Ovido - Quiz & Flashcards